video snimci
Nastupi u 2009. godini
Jubilej 25. godina rada
 
 KONCERT
"SVOME GRADU"

 

       11. juna 2011. godine, Ženska vokalna grupa "Harmonija" priredila je zabavno veče pod nazivom KONCERT "SVOME GRADU". Koncert je održan u Modernoj galeriji u Starom gradu. Veče je počelo nastupom "Harmonije" izvođenjem pjesme "Budva u srcu " od M. Pajović.


Ženska vokalna grupa "Harmonija" iz Budve
Ženska vokalna grupa "Harmonija"


       Voditeljka programa Dušanka Bašić pozdravila je veliki broj prisutnih i upoznala ih sa bogatim programom koji su pripremile članice grupe Harmonija sa svojim gostima.

Dušanka Bašić
Dušanka Bašić


       Klavirska saradnja mr Oleksij Molčanov.

Oleksij Molčanov
Mr Oleksij Molčanov


       U prvom bloku Harmonija je izvela pjesme "Aleluja" i "Ave Marija" od M. Pajović, a nakon toga je nastupio kvartet truba: Stefan Knežević, Dragana Kovačević, Stefan Labović, i Nikola Vasović. Izveli su "Trijumfalni marš" od G. Verdija. Izvođači su učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi u klase prof. Momira Petričevića.


Harmonija

HarmonijaStefan Knežević, Dragana Kovačević, Stefan Labović i Nikola Vasović


       U drugom nastupu Harmonija je izvela sljedeće numere: G. Paisiello - "Chi vuol la zingarella", G. Smetana - "O ti lijepo proljećno doba", M. Pajović - "Habanera".


Mirjana Pajović
Mirjana Pajović


Katarina Popović
Katarina Popović


       Gitarista Matija Mitrović izveo je kompoziciju Sonata u C- duru I stav od A. Diabelli. Matija je učenik Škole za osnovno muzičko obrazovanje u Budvi u klasi prof. Pavela Aksamita.


Matija Mitrović


       U narednom bloku izvedene su pjesme od V. Novaka - "Molitva za tebe" i od M. Pajović - "Ljubav je pjesma" i "Gdje ste širuni".


Vesna Milović
Vesna Milović

Jadranka Uzelac
Jadranka Uzelac


       Trio truba u sastavu Stefan Labović, Dragana Kovačević i Stefan Knežević izveli su kompoziciju "It was a lover and his lasse" - T. Morley.


Stefan Labović, Dragana Kovačević i Stefan Knežević


       Nakon tria truba izvedene su pjesme: "Yesterday" - J. Lenon & P. McCartney i "Djevojko mala" - N. Gregović.

Marija Lazarević
Marija Lazarević

Biserka Bogović
Biserka Bogović


       Solo sopran Marija Žiželjeva, učenica Škole za osnovno muzičko vaspitanje u klasi nastavnice M. Pajović otpjevala je pjesmu "Singing in the rain" - N. H. Brown.

Marija Žeželjeva
Marija Žiželjeva


       U završnom bloku izvedene su pjesme: Tradicionalna - "Još ne sviće rujna zora", "Pade cvijetak narandže" - Muzička obrada M. Pajović i "Nad morem se Lovćen nadvio" - R. Mudrinić i M. Pajović.

Marija Šumić
Marija Šumić

Marijana Mitrović
Marijana Mitrović


       Stihove iz pjesme koju je akademik Čedo Vuković posvetio Ženskoj vokalnoj grupi "Harmonija" recitovao je Dušan Nikolić.

Dušan Nikolić
Dušan Nikolić


       Bilo je ovo još jedno divno veče u nizu mnogih koje je Ženska vokalna grupa "Harmonija" poklonila svome gradu. Ljubitelji Harmonije ispunili su prostor Moderne galerije i burnim aplauzima su zahvalili na ovim i svim dosadašnjim divnim trenucima koje su im podarile članice ove grupe.


POGLEDAJTE DIO KONCERTA KOJI
JE HARMONIJA PRIREDILA SVOME GRADU

 

 

 

2004. (c) All rights reserved. | Početna | Email |