video snimci
Nastupi u 2009. godini
Jubilej 25. godina rada
 
 AKTIVNOSTI
  


Za 30 godine rada, Harmonija je imala oko 1500 nastupa: samostalnih koncerata, nastupa na festivalima, smotrama, prigodnim i drugim manifestacijama. Svake godine Harmonija organizuje godišnji koncert u prelijepom ambijentu crkve Santa Marija u Starom gradu.

 

Grupa je učestvovala na festivalu Miris Mediterana u Kotoru, Smotri klapa u Perastu, Mediteranskom muzičkom festivalu u Budvi, u revijalnom dijelu programa, zatim kao vokalna pratnja M. Jevremovića, a posebnu čast ukazao im je svjetski poznati kantautor - "grande" Al Bano, pozivom da učestvuju kao vokalna pratnja u njegovom samostalnom koncertu. Grupa je nastupala i sa Totom Kotunjom.

Harmonija je gostovala u više gradova Jugoslavije, kao i bivšim republikama Hrvatskoj i BiH, zatim u Austriji, Mađarskoj, Danskoj i Češkoj. Harmonija je postala sastavni dio kulturne i turističke ponude Budve, o čemu svjedoče brojni nastupi u programima Grada Teatra.

Kvalitet i raznovrstan repertoar omogućili su nastup ove grupe u raznim emisijama TV Crne Gore kao sto su "Nedjeljno popodne", "Novogodišnja noć" i druge, emisiji "Znanje Imanje" TV Beograd i emisiji "Varošarije" TV Novi Sad. 

DOGAĐAJI
26.12.2014. Moderna galerija Budva - Izložba "Bitve, tiraduri i mandraći"
13.12.2014. Beograd - Paštrovsko veče, restoran "Dedinje"
13.12.2014. Beograd - RTS - Jutarnji program - Emisija "Žikina šarenica"
 
2004. (c) All rights reserved. | Početna | Email |